9. december 2010

Updating Grace Kelly 3

The (Grace Kelly) Update Dress blev endelig klar. Egentlig er den klar siden en uge tilbage - og har tilmed været til fest! - men jag fik låne den tilbage til min fotografering.


The (Grace Kelly) Update Dress


Som du her tydeligt kan se, er det et sæt med en let jakke, en nederdel og et løst bælte. At den er delt i flere dele, gør den ret praktisk og andvendelig - en teknik man tit glemt i dag. Derudover kan manchetterne tages af, hvilket man ser når man sammenligner disse bilder med mine tidligere blogindlæg.

Overdel med bælte.


Idéen om, at man kan vende og vride på tøjet, kombinere det på forskellige måder, og måske endog bære det på vrangen, kan jeg virkelig godt lide. Det giver en dynamik til hverdagen, og er godt for økonomien.

Overdel uden bælte.


Fóret i nederdelen syede jeg som et lille underskørt, i rynkede baner. Det giver en let A-facon, uden at virke eller føles påtagelig.

Nederdelen indvendigt.


Vi valgte såleds at tage en original inspiration og splitte den ad, for at derefter sætte den sammen igen på en lidt anderledes måde. Nyt stof, ny længde, ny krave, fladere læg. Men teknikkerne og det overordnede look er stadig detsamme. Et kompliment til originalen, i stedet for en rip-off. Det er lige mig!

---

Se flere billeder i mit Flickr-galleri - klik her.

---

Ingen kommentarer:

Send en kommentar